Punto Blu

Concept

2013 06 04 10.02.52

Ons stijlvol, transparant gebouw heeft alles in huis om uw wagen te doen stralen. Een volautomatische installatie zorgt voor een optimaal wasresultaat. Hoe? Het wasstation SoftLine² SLX werkt met een geheel nieuw wasconcept: elke borstel is op een eigen looprail gemonteerd en functioneert onafhankelijk van elkaar.  Hierdoor is de contacttijd maximaal.  Daarnaast is onze installatie uitgerust met een contourvolgend hogedruk systeem.   En u kunt gerust zijn. Wij garanderen u een 100% krasvrije wasbeurt.  Hoe?  Door gebruik te maken van Softecs® een super zacht geschuimde polyethyleen soort.

Uw wagen poetsen is een plezier

Bij Punto Blu® zijn er minimale wachttijden. Wij soigneren tot 120 auto’s per uur. U hoeft dus helemaal niet lang te wachten op uw herboren wagen. Het enige wat u moet doen is een van de drie programma’s kiezen. Achteraf kunt u uw auto gratis stofzuigen. 

Efficiëntie en milieuvriendelijkheid

Ons motto. Wij gebruiken geen agressieve producten. Dat willen we uw wagen en het milieu niet aandoen. We recycleren ook meer dan 95% van de 600 liter water per wagen die we gebruiken. Ook dat is efficiëntie.

Maak het uzelf gemakkelijk

Gebruik de voordelige Punto Blu®-waskaart. In plaats van per beurt te betalen, laadt u een bedrag op uw waskaart. Het is heel eenvoudig én u krijgt korting! Hoeveel?

  • Waskaart 50 euro =    +5% = 52,5 euro

  • Waskaart 100 euro = +10% = 110 euro

  • Waskaart 200 euro = +15% = 230 euro

  • Waskaart 500 euro = +20% = 600 euro

Opwaarderen van uw waskaart kan ook via de website